Tanulóképzés

Kedves Fiatalok/Tisztelt Szülők!

Az ember életében nagyon fontos döntés, hogy a megfelelő helyen tanulja a szakmát, hiszen ebből az alapból kell felépíteni egzisztenciáját.

2000-től foglalkozunk tanulóképzéssel.

Valljuk be őszintén, elég kevés az olyan szakember, aki a tervezéstől a beszerelésig teljesen átlátja az összes munkafolyamatot, aki összehangolja a praktikumot és az eleganciát.
Ezen erőfeszítésünket értékelte a szakma és 2007-ben a Kereskedelmi és Ipar Kamara: kiváló gyakorlati képzőhelynek minősítette oktatási részlegünket.

A tanulók gyakorlati képzése már 9. évfolyamtól, tanulószerződés keretei között történik a területileg illetékes gazdasági kamara felügyelete mellett.

 

A tanulószerződés teljes időtartamára, beleértve az oktatási szüneteket is, pénzbeli juttatás jár, amely félévente emelkedik, ha a tanuló tanulmányi kötelezettségének eredményesen eleget tett.

A gyakorlati képzés során jól felszerelt, modern képzési helyen tanulhatsz, tapasztalt gyakorlati szakoktatók segítségével.


Fő profilunk: konyhabútor és fürdőszobabútor gyártás (de készítünk egyéb egyedi bútorokat is). 3D vákuumfóliázott ajtókat gyártunk, amit számítógéppel vezérelt CNC marógéppel készítünk elő.

Képeink is bizonyítják, hogy tanulóink a megfelelő alapokat modern gépekkel sajátíthatják el, ami nagyon fontos ebben a gyorsan fejlődő iparágban.

Érdeklődni, jelentkezni lehet:
Fafurdancs 2000 Kft.
Gulyásné Ili    06-20/371-94-34      06-42/435-373

Bemutatóterem:
Nyíregyháza, Vasvári P. u. 24-26. sz.

Telephelyünk:
4551 Nyíregyháza-Oros Magyarvég u. 10.
e-mail: guidobutor@gmail.com