Pályázatok

FAFURDANCS 2000  Gyártó -,
Szolgáltató - és Kereskedelmi Kft.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Új piaci igények kielégítéséhez szükséges gépek beszerzése

dátum 2012-07-30

A fürdőszoba – és konyhabútorok gyártására szakosodott FAFURDANCS 2000    Kft. 1 db él záró – és 1 db CNC fúró – maró automata beszerzését valósította meg, melyhez az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 22 678 305 Ft. Beruházás összege: 34 889 700 Ft. Az él záróval bútorlapok éleinek zárását,  a CNC fúró – maró automatával a szokványos munkákon túl élbe marást, vasalatok helyének fúrását lehet végezni. A projekt ideje. 2012. 01. 16. – 2012. 07. 30.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. GOP-1.3.1-11/C-2011-0213

Expanzív piacbővítés keretében elindult a dunántúli és az export értékesítés. Az új vevők tartósabb, jobb minőségű, megjelenésű termékeket igényelnek. A gyártás során több munkaműveletet eddig kézzel végeztek, ami gátja az előbbi feltételek kielégítésének.

A probléma megoldását szolgálta az 1 db él záró – és 1 db CNC fúró – maró automata beszerzése. Az él záróval bútorlapok éleinek zárását,  a CNC fúró – maró automatával a szokványos munkákon túl élbe marást, vasalatok helyének fúrását lehet végezni.

A projekt eredményeként beszerzett eszközök segítségével jelentősen javul a minőség, versenyképesség. Új munkaműveletek alkalmazása valósul meg. A cég meg tud felelni az új vevői igényeknek. Az automatizálás számos manuális műveletet vált ki. Jobbá válik a termelékenység, ami a kibocsátás volumenének növelését segíti elő, ez mennyiségi feltétele a további expanziónak. A cég meg tudja őrizni munkaerő állományát, árbevétel emelkedik.

FAFURDANCS 2000  Gyártó -, 
Szolgáltató - és Kereskedelmi Kft.
Cím: 4551 Nyíregyháza (Oros) Magyar u. 81.
E-mail: guidobutor@freemail.hu
Honlap: www.guidobutor.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu